AAA GB PacKers-Energo Light Kf
Afrika BAOBAB
Év vállalkozója 2011
Kiss Tibor és Varga Mihály

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a PacKerS – Energo Light Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Vállalkozásunk 1997 – óta végez üzleti tevékenységet.

Kezdetben élelmiszeripari termékek gyártásával, és csomagolásával foglalkozott. ( gyümölcstea, poppcorn, csipsz, stb)   A külföldi vállalatok nyomása miatt a vállalkozás átformálására volt szükség. Létrejött az építőipari munkákkal foglakozó tervező, és kivitelező üzletág. 2010-ig sikeresen működött az építőipari tevékenység. ( Tíz év alatt 32 családi ház 5 társasház, és 2 SKODA szalon építését végeztük el. 2008 – tól napelemes közvilágítással kapcsolatos kutatás – fejlesztésbe kezdtünk. 2009- ben Szöulban ( Seoul Internacional Investion Fair 2009 ) Inteligens LED világítás szisztémánk fejlesztésünkel, világ viszonylatban  a harmadik helyet értük el. 2010 – ben a Hannoveri kiállításon első, majd 2011- ben az év vállalkozója kitüntetést kaptuk meg. ( Vállalkozók Príma primissima díja) Jelenlegi fejlesztéseink a napelemes telefontöltő, (Strandok, és parkok) és a napelemmel működtetett víz szivattyú. (Afrikai országok vízben szegény területein, és a vad itatók részére fejlesztettük. ) Jelenleg a termékek tesztelése folyik pozitív visszajelzésekkel.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján már negyedik éve a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

aaa-bisnode

A PacKerS – Energo Light Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák.       A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a PacKerS – Energo Light Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

A sikerünk titkáért felelős személyek:

  • Kiss Tibor
  • Nagy Péter
  • Kelemen Gyula
  • Jeney Tamás
  • Molnár Szabolcs
ISO-9001-2015_720
close-link